O nouă acțiune amplă în mediul rural din Prahova. Polițiștii au despistat astfel în trafic șoferi beți, dar și cu alte nereguli

0

Ieri, 16 iunie, în intervalul orar 16:00-19:00, Inspectoratul Județean de Poliție Prahova a organizat o acțiune în mediul rural, în Bătrâni, Cerașu, Drajna, Ivoarele, Măneciu, Posești și Starchiojd.

Acțiunea a avut drept obiective respetarea normelor de conviețuire socială, prevenirea și combaterea criminalității stradale precum și respectarea normelor rutiere. În cadrul acțiunii au fost angrenați 50 de polițişti care au legitimat aproximativ 270 de persoane şi au controlat peste 160 de autovehicule.

Au fost aplicate aproximativ 100 de sancțiuni contravenținale în valoare de peste 19.200 de lei. Totodată au fost reținute două permise de conducere şi patru certificate de înmatriculare.

Exemple:
În jurul orei 17:00, polițiștii Serviciului Rutier, acționând pe DN 1A, pe raza comunei Gura Vitioarei, au oprit pentru control un autoturism condus de un bărbat pe direcția Braşov către Ploieşti. Întrucât bărbatul emana halenă alcoolică, a fost testat cu aparatul etilotest care a indicat valoarea de 0,61 mg/l alcool pur în aerul expirat, ulterior fiind condus la o unitate medicală în vederea recoltării de mostre biologice de sânge. În cauză a fist întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracțiunii de conducerea unui autovehicul pe drumurile publice sub influența băuturilor alcoolice.

În jurul orei 17:30, pe raza localității Teişani, polițiştii au depistat un alt  conducător auto care a fost testat cu aparatul etilotest, acesta indicând valoarea de 0,75 mg/l alcool pur în aerul expirat. Bărbatul a fost transportat la spital în vederea recoltării de mostre biologice de sânge. În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracțiunii de conducerea unui autovehicul pe drumurile publice sub influența băuturilor alcoolice.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0785 075 112 pe WhatsApp sau Signal.

Vreau să mă abonez la serviciul de mesagerie WhatsApp - Trimite un mesaj pe Whatsapp cu textul VREAU SĂ MĂ ABONEZ la numărul de telefon la 0785 075 112

Lasă comentariul tău. Click AICI

Comentariul tău
Numele tău