9 permise de conducere și 7 certificate de înmatriculare reținute plus 280 de sancţiuni contravenţionale – Rezultatele acțiuni comune pe care au avut-o polițiștii prahoveni și brașoveni

0

Au fost vizate zonele în care se produc cele mai multe accidente grave în Prahova și Brașov. O acțiune derulată pentru creșterea gradului de siguranță rutieră pe drumurile naționale.

9 permise de conducere și 7 certificate de înmatriculare reținute, precum şi peste 280 de sancţiuni contravenţionale aplicate de poliţiştii rutieri în cadrul acestei acțiuni.

IPJ Prahova: ”Pe data de 15 iunie, pe DN1 și DN1 A, poliţiştii Serviciului Rutier Prahova au acționat împreună cu polițiștii Serviciului Rutier Brașov pentru reducerea gradului de victimizare prin accidente rutiere, în special pentru identificarea conducătorilor auto care nu respectă regimul legal de viteză.

În cadrul activităților desfășurate în trafic, peste 220 de conducători auto au fost sancționați pentru depășirea limitelor legale de viteză.

Le reamintim participanților la trafic să adopte o conduită preventivă, să respecte regimul legal de viteză, să nu depăşească coloana de autovehicule, sa nu consume băuturi alcoolice înainte sau în timp ce se află la lovanul autovehiculului și să nu oprească sau să staţioneze în locuri unde ar putea împiedica desfăşurarea normală a traficului rutier.
CONDUCEŢI PRUDENT! VIAŢA ARE PRIORITATE!”

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0785 075 112 pe WhatsApp sau Signal.

Vreau să mă abonez la serviciul de mesagerie WhatsApp - Trimite un mesaj pe Whatsapp cu textul VREAU SĂ MĂ ABONEZ la numărul de telefon la 0785 075 112

Lasă comentariul tău. Click AICI

Comentariul tău
Numele tău