Campania ”Trotuarul meu nu e talciocul tău”. Samsarii din Ploiești își expun mașinile lângă o secție de poliție

2

Continuăm campania ”Trotuarul meu nu e talciocul tău”, urmare a numeroaselor sesizări venite de la ploieștenii sătui să facă slalom printre mașinile expuse ilegal spre vânzare, parcate de cele mai mute ori neregulamentar.

Remintim că acest tip de comerț trebuie să se desfășoare într-un cadru legal, fiind reglementat încă din anul 2009: H.C.L nr. 7/2009.

„Art.6 (1) Expunerea spre vânzare/închiriere a vehiculelor pe raza municipiului Ploiești se efectuează de către persoanele fizice și juridice doar în spații special amenajate și autorizate, în condițiile legii (târguri auto, showroomuri, etc.)
(2) În înțelesul prezentului articol, următorii termeni se definesc astfel:

– vehicul expus spre vânzare/închiriere – vehicul de orice categorie, având sau nu numere de înmatriculare, staționat pe domeniul public sau privat (inclusiv trotuare) al municipiului Ploiești, care poartă afișe, însemne ori alte înscrisuri privind intenția de vânzare/închiriere a acestuia ;

– deținător de vehicul – proprietarul vehiculului la data constatării contravenției, cât și persoana căruia acesta i-a încredințat vehiculul sub orice formă.

Art. 7 Împuternicește Primarul Municipiului Ploiești să facă demersurile necesare către Inspectoratul Județean de Poliție Prahova pentru constituirea de echipe mixte (poliție rutieră-poliție comunitară) în scopul aducerii la îndeplinire a prevederilor prezentei hotărâri.”

Urmare a sesizărilor, zona de la Penny Vest a fost ”curățată”. Vezi detalii AICI.

Și dacă ploieștenii sunt convinși că după o perioadă reapar, ocupând ilegal trotuarele, pe care le transformă în talcioc, nu îi putem contrazice, atât timp cât tupeul unor samsari este maxim. Un exemplu în acest sens vine de pe Șoseaua Vestului, unde chiar lângă Secția 2 de Poliție sunt parcate pe trotuar mașini expuse spre vânzare. Comentariile vă aparțin…

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0785 075 112 pe WhatsApp sau Signal.

Vreau să mă abonez la serviciul de mesagerie WhatsApp - Trimite un mesaj pe Whatsapp cu textul VREAU SĂ MĂ ABONEZ la numărul de telefon la 40785 075 112

2 COMENTARII

  1. str. Carpati la 10m de sediu SGU (care blocheaza rotile) pe loc de parcare cu plata sta 24/24, 7 zile pe saptamana o dubita mercedes negru cu nr. ph60sos de la o societate comerciala din zona. La nici un mail din vreo 3 trimise la SGU nu s-a sesizat nimeni. Posibil coruptie ? nu,nu….

Lasă comentariul tău. Click AICI

Comentariul tău
Numele tău