icars.ro: Se lansează SPIRITUS, prima mașină care face bani… stând

0

Conform siteului de anunțuri gratuite auto-moto www.icars.ro (secțiunea blog&vlog), autovehiculul canadian este trecut deja de stadiul de proiect, urmând să intre în fabricație. Pe piață va fi lansat oficial în 2023.

Mașina futuristă are trei roți și este construită de compania canadiană Daymak. Înainte de datele tehnice, curiozitatea se îndreptă asupra a ceea ce poate face aceasată mașină, respectiv… bani, atunci când staționează.

Vehicul electric va fi echipat cu sisteme de înaltă tehnologie pentru a extrage criptomonede, de la Bitcoin la Dogecoin, în timp ce se încarcă. Minarea este un mod de a face criptomonede rezolvând ecuații criptografice și algoritmi prin intermediul computerelor. Producătorul va include un procesor cu un sistem numit Daymak Nebula, care colectează monedele digitale, și un portofel digital care le stochează pentru o utilizare viitoare.

În prima declarație de presă pe tema lansării, președintele Daymak, Aldo Baiocchi, a spus”Ne gândim la un viitor în care taxele de autostradă, parcarea și comanda la drive-through vor fi plătite direct din mers cu criptomonede. Facturile online și operațiunile bancare pot fi gestionate prin aceeași platformă software, cu plata în criptomonede. În timp ce majoritatea vehiculelor se depreciază în timp ce stau în garaj, Nebula va face bani în timp ce Spiritus este parcat.”

Aflați cât costă, cum arată și ce date tehnice are de pe www.icars.ro.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0785 075 112 pe WhatsApp sau Signal.

Vreau să mă abonez la serviciul de mesagerie WhatsApp - Trimite un mesaj pe Whatsapp cu textul VREAU SĂ MĂ ABONEZ la numărul de telefon la 40785 075 112

Lasă comentariul tău. Click AICI

Comentariul tău
Numele tău