UPDATE Accident grav pe DN71, Târgoviște -Sinaia. Doi adulți decedați și nouă copii răniți, într-un microbuz răsturnat

0

Accidentul s-a produs joi dimineață, în localitatea Aninoasa, pe DN71. Un autoturism care transporta copii a intrat în coliziune cu un autoturism, polițiștii confirmând deja două decese ale unor adulți, 9 copii fiind transportați la spital.

UPDATE: Cum s-a produs accidentul grav de pe DN71, Târgoviște – Sinaia. Doi bărbați au murit și șapte copii au ajuns la spital

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliției Române informează că pe DN 71 Târgoviște-Sinaia, în apropierea localității Aninoasa, județul Dâmbovița, a avut loc o coliziune între un microbuz de transport persoane și un autoturism.

Potrivit primelor informații, două persoane adulte (șoferul microbuzului și însoțitorul copiilor) au decedat. ISU Dâmbovița precizează că în microbuz se mai aflau nouă copii, dintre care trei au fost transportați la spital înainte ca forțele de intervenție să ajungă la fața locului, iar ceilalți șase copii au fost duși la spital după evaluarea medicală făcută în ambulanțe.

Traficul rutier este oprit în totalitate, fiind deviat pe străzi din localitate, pentru a permite intervenția echipajelor specializate.

(foto news.ro)

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0785 075 112 pe WhatsApp sau Signal.

Vreau să mă abonez la serviciul de mesagerie WhatsApp - Trimite un mesaj pe Whatsapp cu textul VREAU SĂ MĂ ABONEZ la numărul de telefon la 40785 075 112

Lasă comentariul tău. Click AICI

Comentariul tău
Numele tău