VIDEO: Cocalar în traficul ploieștean… Avem o suspiciune rezonabilă, pe care nu ne putem abține să o ținem doar pentru noi

PH – 14 – WBD și un suberb, unic chiar, Opel Astra. Șoferul aruncă gunoiul pe geamul mașinii, în centrul Ploieștiului. Să îl salutați cu respect, atunci când îl întâlniți în trafic, pentru că datorită celor ca el Ploieștiul pare o imensă groapă de gunoi.

Pentru că de la coborârea din pom și până la civilizație ar fi ceva pași de făcut, ceea ce consumă timp și energie, unii sar peste aceste etape și se cantonează spre (con)viețuire prin orașe sau sate civilizate, cum ar fi Ploieștiul, despre care nu știm încă ce fel de UAT mai e. Pe cartea lor de identitate a cocalarilor nu scrie Comuna Primitivă, ci fie o comună civilizată din zilele noastre, fie un oraș. Ceva este în neregulă cu angajații de la Evidența Populației, pentru că e clar că trec adresa greșită.

Să vă explicăm ce fel de suspiciune rezonabilă avem. Ieri, tot ca urmare a publicării unor imagini surprinse de o cameră de bord a unui cititor, postam articolul ”Despre cocalari în trafic și stilul lor… adorabil (VIDEO)”, pe care îl puteți citi AICI.

Așa cum se întâmplă mai mereu în astfel de situații, cel vizat ne-a sunat și ne-a explicat că nu este ”cocalar” și că se grăbea, fiind presat de o senzație acută de urinare, chiar mai presantă decât campania de vaccinare antiCovid. Desigur, fiind născuți ieri, cam pe la aceeași oră, îl credem, așa cum îi credem pe cei prinși băuți la volan, care consumaseră o salată acum trei ore și ceva.

Hai… să fie și un lup mâncat de oaie. În acest caz, dacă îl credem pe cel de ieri, cocalarului de astăzi trebuie să îi acordăm aceleași circumstanțe atenuante, considerând că nu a aruncat din mașină acele hârtii, din cauza nesimțirii, ci a avut și el o nevoie fiziologică, însă nu pe cea mică.

Nu este exclus ca și acest specimen să ne sune la redacție, cerându-ne să ștergem imaginile, dar îl atenționăm că nu vom sta de vorbă cu el, poate doar dacă ne spune ce fel de hârtie a folosit: în 2 sau în 3 straturi. De șters, nu ștergem nimic.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0785 075 112 pe WhatsApp sau Signal

1 COMENTARIU

Lasă comentariul tău. Click AICI

Comentariul tău
Numele tău