Polițiștii sunt pe străzi să combată Covidul. Cum ar fi să se ocupe și de problema animalelor lăsate libere pe șosele, dacă tot mor oameni din această cauză?

0

Un pilot prahovean își pierdea viața, în apropiere de Mizil, în urmă cu aproximativ două săptămâni, din cauza unui cal lăsat nesupravegheat.

De-a lungul timpului, am publicat zeci de știri despre animalele lăsate de proprietari pe drumurile publice din Prahova. Nu de puține ori, știrile au fost despre accidente, unele deosebit de grave, soldate atât cu pagube materiale, dar mai ales cu victime în stare gravă și chiar cu decese.

Continuăm să primim astfel de imagini, cei care circulă pe drumurile publice fiind revoltați din cauza lipsei acțiunilor care să combată astfel de situații. ”Cui îi folosește un dosar penal deschis proprietarului unui cal, dacă un om și-a pierdut viața? Mă aștept ca polițiștii să aibă și alte precupări, nu doar să verifice dacă ne conformăm măsurilor anti-covid”, spune unul dintre cei care au sesizat cazuri ale prezenței animalelor pe drumurile publice.

O astfel de imagine a fost surprinsă în această dimineață, în satul Țipărești, comuna Cocorăștii Mislii.

*Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596

Publică aici opinia ta

Comentariul tău
Numele tău