Tamponare în lanț în Ploiești. Două auto au intrat în coliziune, iar alte șapte mașini parcate au fost avariate – UPDATE

0

Accidentul rutier s-a produs, miercuri după-amiază, pe strada Romană din Ploiești, după ce două auto au intrat în coliziune. În urma impactului, alte șapte auto parcate au fost avariate.

UPDATE: Accidentul rutier s-a produs în jurul orei 15:30, pe strada Romană. Potrivit primelor verificări se pare că un bărbat, în vârstă de 56 de ani, care se deplasa la volanul unui autoturism pe strada Romană din direcția strada George Coșbuc către strada Gheorghe Doja, a intrat în coliziune cu un alt auto care circula în fața sa, a părăsit partea carosabilă și a intrat coliziune cu mai multe autovehicule parcate.

Conducătorul auto au fost testat cu aparatul etilotest rezultatul fiind negativ.

„Cercetările sunt continuate de către polițiști în vederea stabilirii tuturor împrejurărilor în care s-a produs evenimentul rutier și luarea măsurilor legale în consecință”, a precizat IJP Prahova.

Știre inițială

La fața locului, potrivit ISU Prahova, a intervenit o autospecială cu apă și spumă.

Accidentul rutier s-a produs după ce două auto au intrat în coliziune, în urma impactului fiind avariate alte șapte auto parcate.

Unul dintre conducătorii auto a fost asistat medical la fața locului, a anunțat ISU Prahova. Se pare că acesta, în timp ce conducea, a făcut o criză de epilepsie, spun salvatorii ajunși la fața locului.

Conducătorul auto a fost transportat la Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Județean de Urgență Ploiești.

 

*Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596

Publică aici opinia ta

Comentariul tău
Numele tău