Cum s-a produs accidentul de la Berceni, în care au fost implicate trei auto

Accidentul rutier a avut loc, luni dimineață, în satul Moara Nouă din comuna Berceni, după ce trei auto au intrat în coliziune. În urma impactului, doi dintre conducătorii auto, un bărbat în vârstă de 50 de ani și o femeie în vârstă de 45 de ani, au ajuns la spital.

Potrivit primelor verificări a rezultat faptul că un conducător auto, în vârstă de 50 de ani, care se deplasa la volanul unei autoutilitare, pe Centura de Est, la km 80 + 850 m, pe sensul de mers către Brașov, posibil pe fondul nepăstrării distanței regulamentare în mers, ar fi intrat în coliziune cu o autoutilitară condusă de un bărbat de 40 de ani care oprise în coloană.

La scurt timp după, o femeie în vârstă de 45 de ani, care se deplasa la volanul unui autoturism, pe același sens de mers, posibil pe fondul nepăstrării distanței regulamentare în mers, a intrat în coliziune cu autoutilitara condusă de bărbatul de 50 de ani.

În urma evenimentului rutier, conducătorul auto de 50 de ani și femeia în vârstă de 45 de ani au fost transportați la spital.

Cei trei conducători auto, potrivit IPJ Prahova, au avut rezultat negativ la testarea cu aparatul etilotest.

Traficul rutier în zonă se desfășoară în condiții normale, a mai precizat IPJ Prahova.

Ai un pont? Contactează-ne pe WhatsApp la: 0726.221.596