Trafic restricționat pe DN 72, la Aricești Rahtivani – UPDATE

1

Marți dimineață, traficul rutier este restricționat pe DN 72, la Aricești Rahtivani.

UPDATE Începând cu ora 11:30, traficul rutier se desfășoară în condiții normale.

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliției Române informează că, din cauza unui trailer încărcat cu autoturisme, rămas imobilizat pe DN 72, pe raza localității Ariceștii Rahtivani, județul Prahova, pe sensul către Ploiești, circulația se desfășoară alternativ, prin dirijare. În zonă s-a format coloană de autovehicule pe sensul către Ploiești, traficul fiind intens la aceste ore. Se estimează reluarea circulației în condiții normale în 40 de minute.

Știrea inițială:

Potrivit IJP Prahova, pe DN 72, km 74+600, în localitatea Aricestii Rahtivani, pe sensul de mers către Ploiești, un trailer încărcat cu autoturisme a rămas în pană.

Circulația autovehiculelor se desfășoară alternativ, prin dirijare de către polițiștii rutieri.

*Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596

1 COMENTARIU

  1. Permiteti va rog o corectie – platforma respectiva era blocata de azi noapte in jurul orei 3. La ora 8 era coada dinspre Ploiesti inca de la trecerea pe sub centura, iar spre Ploiesti inca de la intersectia spre Strejnic. O bucata de drum de 1 minut a fost parcursa in 15-20. Politia sa dirijeze traficul sau sa ii aduca aluia URGENT o masina de tractare? :)))))))))))))))

Publică aici opinia ta

Comentariul tău
Numele tău