Beți, fără permis, dar la volan. Polițiștii prahoveni le-au întocmit dosare penale

Continuă ”vânătoarea” iresponsabililor care oricând ar putea face victime.

Polițiștii din cadrul Secţiei de Poliţie Rurală Apostolache, au fost sesizați cu privire la faptul că în localitatea Tătaru, a avut loc un accident rutier soldat cu pagube materiale. Polițiștii s-au deplasat la locul indicat, unde au identificat un bărbat ce emana halenă alcoolică. Mai mult, la momentul testării cu aparatul etilotest, rezultatul a fost de 1,10 mg/l alcool pur în aerul expirat. În cauză, s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului.

La data de 30 august a.c., polițiștii din cadrul Postului de Poliție Cocorăștii Mislii, în timp ce se aflau în exercitarea atribuțiunilor de serviciu, au oprit în localitatea Scorțeni un autovehicul condus de un bărbat. Din verificările efectuate a rezultat că bărbatul are dreptul de a conduce cu restricții-suspendat.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui vehicul fără permis de conducere.

În noaptea de 30 spre 31 august a.c., polițiștii din cadrul Secţiei Nr. 4 de Poliție Ploieşti au fost sesizați cu privire la faptul că, pe strada Mihai Bravu, circulă un buldoescavator al cărui conducător auto este posibil sub influenţa băuturilor alcoolice. Polițiștii s-au deplasat în zonă, iar din cercetările efectuate a reieșit faptul că la volan se afla un bărbat de 46 de ani care emana halenă alcoolică. În urma testării cu aparatul etilotest rezultatul a fost de 0,93mg/litru alcool pur în aerul expirat. Totodată, polițiștii au constatat ca bărbatul nu posedă permis de conducere pentru nici o categorie de autovehicule.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului şi conducerea unui vehicul pe drumurile publice fără a poseda permis de conducere.

Sursa IPJ Prahova

Ai un pont? Contactează-ne pe WhatsApp la: 0726.221.596