Starea victimei accidentului de pe DN 1B, Loloiasca. 20 de păsări au murit

În această dimineață, un tir care transporta păsări vii a ieșit în decor și s-a izbit de un gard de zid de pe marginea DN 1B, la Loloiasca. În urma impactului, șoferul a rămas încarcerat, suferind fracturi deschise la mâini și picioare, iar 20 de păsări au murit. Cel mai probabil, șoferul a adormit la volan.

Comunicatul ISU Prahova:

În cursul nopții, în jurul orei 03.48, Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă „Șerban Cantacuzino” al judeţului Prahova a fost sesizat, prin Sistemul Unic 112, cu privire la producerea unui accident rutier pe raza localității Loloiasca (DN1B), în care a fost implicat un autotren care transporta păsări vii.

Pentru salvarea victimelor, inspectoratul a mobilizat de urgenţă trei echipaje de pompieri militari din cadrul Detașamentului Mizil, care au intervenit cu o autospecială de lucru cu apă și spumă, o autospecială pentru descarcerare și cu o ambulanţă SMURD.

Echipajele de intervenție, ajunse la locul producerii accidentului, au constatat că în urma impactului șoferul a rămas încarcerat.

Echipajul de descarcerare a evacuat victima rămasă captivă între fiarele contorsionate ale autovehiculului, iar echipajul de pompieri militari paramedici a procedat la acordarea primului ajutor medical victimei.

Bărbatul era conștient și prezenta o fractură deschisă antebraț drept și gleznă stângă, ulterior fiind transportat la spital.

Totodată, în urma coliziunii autotrenului cu un gard au murit și 20 de păsări.

foto cu caracter ilustrativ

 

Ai un pont? Contactează-ne pe WhatsApp la: 0726.221.596