În acest weekend se închide circulaţia rutieră pe Bulevardul Independenţei din Ploiești

3
drum-inchis.jpg

Circulația rutieră pe Bulevardul Castanilor din Ploiești va fi închisă de sâmbătă, 08 august 2020, începând cu ora 9:00 şi până duminică,  09 august 2020, ora 22:00.

Comunicatul Primăriei Ploiești:

Primarul Municipiului Ploiești a dispus închiderea circulaţiei pe Bulevardul Independenţei, la sfârşitul acestei săptămâni, în contextul sărbătoririi “Zilei Internaționale a Grădinilor Zoologice şi a Parcurilor”.

Acest eveniment se sărbătoreşte în fiecare an, în data de 09 august, pentru a demonstra necesitatea  promovării şi protejării parcurilor, precum  şi  importanța conservării biodiversității.

Astfel, la nivelul comunităţii ploieştene s-a decis ca de sâmbătă, 08 august 2020, începând cu ora 9:00 şi până duminică,  09 august 2020, ora 22:00, să se întrerupă circulaţia  autovehiculelor  pe  Bulevardul Independenţei,  de  la  statuia  lui  Radu  Stanian  până  la  Gara  de  Sud.

În consecinţă, autobuzele S.C. Transport Călători Express S.A Ploieşti vor circula dinspre Centru spre Sud pe strada Bobâlna, cu staţii la Pelican şi Liceul de Muzică, iar pe sensul dinspre Sud spre  Centru,  pe  strada  Democraţiei,  cu oprire în staţiile 13 Decembrie, Covurlui şi Muzeul de Istorie.

Traseele de troleibuze 44 si 202 vor fi scurtate la Hale Coreco. Legătura între Centru si Gara de Sud se va face cu celelalte trasee cu parcurs în zona respectivă, iar abonații vor utiliza aceste trasee în baza tronsonului comun aprobat.

În locul stației Coreco Sud, traseele 1, 2, 30, 32 vor efectua stația Gara Sud din fata P.T.T.R. Sud, comună cu cea a traseului 101.

Facem precizarea că, atât ruta cât şi intervalul orar de deviere a circulației pot suferi modificări, la  indicațiile agenţilor Poliţiei Rutiere Ploiești, care vor fi prezenți în zonă.

 

*Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596

3 COMENTARII

  1. Mai bine ar fi irigat parcurile pentru ca toata iarba e uscata si arata jalnic. In parcul Sala Sporturilor, trandafirii nu se mai vad din balarii. Este deprimant sa te plimbi prin parcurile din Ploiesti sa vezi cum au ajuns sa arate. Nu inteleg exact ce e de sarbatorit.

  2. “Zi Internaționala a Grădinilor Zoologice şi a Parcurilor”. Si pentru paranghelia asta se da iar peste cap circulatia in oras. Iar arunca bani primaria pe prostii, iar orasul geme de gunoaie neridicate. Cine se plimba pe bulevard pe caldura asta?!

  3. Si ca bonboana pe coliva ,in dimineata de duminica ,ne gazeaza una din rafinarii cu acordul tacit al celor ce,ar trebui sa ne protejeze.Ne,am saturat ,de acesti mincinosi ,care peroreaza ca au grija de.sanatatea cetatenilor.

Publică aici opinia ta

Comentariul tău
Numele tău