Motociclistul implicat în accidentul de la Filipeștii de Târg a decedat. Împrejurările încă neclare necesită o expertiză

0

Echipajul medical nu a reușit să îl resusciteze pe motociclistul rănit, leziunile acestuia fiind foarte grave. Accidentul s-a produs luni după amiaza, în jurul orei 17.

Conform IPJ Prahova, ”în accidentul produs la ieșirea din Filipeștii de Târg, către Călinești, o motocicletă condusă de un tânăr de 25 de ani, pe DJ101P, a intrat în coliziune cu o autoutilitară, care circula în același sens și care s-ar fi angajat în efectuarea manevrei de întoarcere spre stânga.

Din nefericire, motociclistul a decedat în urma evenimetului rutier. Conducătorul autoutilitarei a avut rezultat negativ la testarea cu aparatul etilotest.

Cercetările continuă în vederea stabilirii tuturor împrejurărilor în care s-a produs evenimentul rutier și luarea măsurilor legale.”

Așadar, vinovăția nu poate fi stabilită doar după cercetarea preliminară. Polițiștii efectuază cercetarea bazată pe expertiza tehnică, urmând să afle dacă șoferul autoutilitarei s-a încadrat corect, dacă s-a asigurat și a semnalizat, dar și viteza pe care o avea motociclistul în momentul în care a lovit autoutilitara din spate.

 

Traficul rutier a foast reluat, după ce circulația fusese blocată pe ambele sensuri.

*Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596

Publică aici opinia ta

Comentariul tău
Numele tău