Cum a fost sancționat căruțașul al cărui atelaj a provocat un accident la Ploiești. VIDEO

0

Miercuri seară, la intrarea în Ploiești, pe podul din zona Dedeman, o căruță fără căruțaș a intrat într-o mașină condusă regulamentar. Din fericire, accidentul s-a soldat doar cu pagube materiale. Căruțașul, care și-a abandonat atelajul fiind și beat, a fost amendat de polițiști cu 1305.

Comunicatul IJP Prahova:

Aseară, în jurul orelor 23:00, am fost sesizați cu privire la faptul că, pe str. Ștrandului din municipiul Ploiești, s-a produs un accident rutier soldat cu pagube materiale, în care au fost implicate un autovehicul și un atelaj hipo.

Vezi aici momentul impactului dintre căruță și mașină

La fața locului, polițiștii au identificat autoturismul implicat și atelajul hipo, însă nu și caruțașul.

În urma verificărilor efectuate, în zonă a fost depistat și identificat și acesta, respectiv un ploieștean în vârstă de 31 de ani.

La testarea cu aparatul etilotest, rezultatul a fost pozitiv, valoarea indicată fiind de 0,28 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Evenimentul rutier s-a produs pe fondul neîndeplinirii obligațiilor de către căruțaș, în sensul că acesta a părăsit atelajul, fapt pentru care a fost sancționat contravențional cu amendă în valoare de 1305 lei.

Recomandăm, atunci când sunteți martorii unor asemenea situații, să ne informați de îndată, pentru ca polițiștii să poată interveni înainte de producerea evenimentelor care ar putea avea urmări grave!

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0785 075 112 pe WhatsApp sau Signal.

Vreau să mă abonez la serviciul de mesagerie WhatsApp - Trimite un mesaj pe Whatsapp cu textul VREAU SĂ MĂ ABONEZ la numărul de telefon la 40785 075 112

Lasă comentariul tău. Click AICI

Comentariul tău
Numele tău