Copil strivit de un șofer grăbit să prindă bariera ridicată, într-un cartier rezidențial de la marginea Bucureștiului. Link VIDEO

0

Un grav accident rutier s-a petrecut astăzi, la intrarea într-un cartier rezidențial din Popești Leordeni.

Un bărbat și doi copii au fost loviți de un SUV marca Porsche al cărui șofer s-a grăbit să prindă bariera ridicată la intrarea în complexul de locuințe.

În urma impactului, un copil de șase ani a ajuns sub roțile mașinii, fiind grav rănit. (VIDEO AICI, ATENȚIE IMAGINI CU IMPACT EMOȚIONAL!)

Micuțul a fost internat de urgență la spitalul Marie Curie din Capitală, unde va fi operat.

Pe pagina de Facebook a locatarilor din cartier a fost postat un mesaj din care rezultă că șoferul ar fi recurs la acest gest pentru a nu plăti taxa de administrare a sistemului de acces controlat:

Astăzi, din cauză că nu a vrut să plătească o taxă de câțiva lei și a încercat să forțeze ieșirea la bariere, posesorul unei mașini nu tocmai ieftine a dat peste un locatar și doi copii

Șoferul vinovat a rămas fără permis, va fi amendat și cercetat penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0785 075 112 pe WhatsApp sau Signal.

Vreau să mă abonez la serviciul de mesagerie WhatsApp - Trimite un mesaj pe Whatsapp cu textul VREAU SĂ MĂ ABONEZ la numărul de telefon la 40785 075 112

Lasă comentariul tău. Click AICI

Comentariul tău
Numele tău