227 sancțiuni contravenționale, în weekend, pe drumurile din Prahova. 140 au fost pentru viteză

0

În acest weekend, polițiștii din cadrul Serviciului Rutier Prahova, împreună cu colegi din cadrul Biroului Rutier Ploiești, Biroului Rutier Câmpina și Secției de Poliție Rurală Florești, au  desfășurat activități pe raza județului, în scopul asigurării unui climat de siguranță rutieră, precum și pentru combaterea principalelor cauze generatoare de accidente rutiere.

Polițiștii au acționat inclusiv cu aparatura de măsurare a vitezei de deplasare a vehiculelor, pentru reducerea numărului de victime provenite din accidente rutiere produse pe fondul neadaptării vitezei la condiţiile de trafic rutier și totodată pentru crearea unui climat rutier mai sigur, prin disciplinarea participanţilor la trafic.

În cadrul activităților au fost verificate un număr de 111 autovehicule și au fost legitimate 117 persoane, pentru abaterile constatate fiind aplicate 227 sancțiuni contravenționale, dintre care 140 au fost pentru încălcarea limitei legale de viteză, iar ca măsură complementară  au fost reținute 10 permise de conducere și 3 certificate de înmatriculare. Valoarea sancțiunilor depășește 80.000 de lei.

Polițiștii vor continua să desfășoare astfel de acțiuni, fapt pentru care recomandăm tuturor participanților la trafic să adopte o conduită preventivă pe drumurile publice și să adapteze modul de deplasare la condițiile de drum, trafic, vizibilitate și condițiile meteorologice.

sursa IPJ Prahova

*Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596

Publică aici opinia ta

Comentariul tău
Numele tău