VIDEO: Nu ne decimează covidul cât vor reuși iresponsabilii ca șoferul din imagini

0

A scăzut sensibil numărul accidentelor, însă nu putem uita ce se întâmpla pe șosele înainte de impunerea restricțiilor de circulație.

În curând, revenim la normal și vom număra din nou morții de pe șosele. Nu vom mai putea da vina nici pe chinezi, nici pe oculta mondială, pe nimeni în afară de noi.

Tragedia de sâmbătă, din Prahova, în care un polițist și-a pierdut viața și alți trei au fost răniți, ne arată că oricine poate să greșească, fiind suficientă o clipă de neatenție. Este însă cale lungă de la greșeli pe care toți le putem face și până la iresponsabilitatea unora dintre noi, așa cum puteți vedea în înregistrarea de la finalul textului.

Camera de bord a unei mașini a surprins pe DN1A, sensul Ploiești-Vălenii de Munte, o mașină cu numere de Brașov, al cărei șofer conduce într-un mod iresponsabil. În localitate, cu mult peste viteza legală, într-o zonă cu treceri de pietoni, acesta depășește peste linia continuă.

Și dacă viteza nu i se poate determina pentru a fi sancționat, dar depășirea peste linia continuă este evidentă, insistăm pentru introducerea în lege a posibilității utilizării înregistrărilor de pe camerele de bord pentru ca astfel de șoferi să fie sancționați. În prezent, în afară de a fi invitat la poliție pentru a i se atrage atenția, altceva nu i se poate întâmpla șoferului în cauză, pentru că legislația nu permite.

video – cititor Observatorulph.ro

*Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596

Publică aici opinia ta

Comentariul tău
Numele tău