Atenție șoferi! Patru transporturi agabaritice în Prahova, pe ruta Negoiești – Otopeni

0
convoi-exceptioanl_3b8ba.jpg

convoi-exceptioanl_3b8ba.jpg

Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere informează șoferii și nu numai că în perioada următoare patru transporturi agabaritice vor tranzita Prahova, pe ruta Negoiești-Otopeni.

Astfel,  în perioada 17.03.2020 – 23.03.2020, se vor desfășura patru transporturi cu depășiri pe traseul:

Negoiești (județul Prahova) – DJ140 – DN1A – DN1 – Otopeni.

Vehiculele au ca destinație Aeroportul Internațional Otopeni.

Lățimea maximă a vehiculelor este 2,55 m, viteza de deplasare urmând a fi adaptată condițiilor de trafic. Menționăm ca în conformitate OUG 195/2002 privind circulația pe drumurile publice viteza maximă de deplasare a vehiculelor cu depășiri este de 70 km/oră. Etapele de desfășurare ale transporturilor sunt stabilite de poliția rutieră, care asigură însoțirea vehiculului cu depășiri. Transportul nu se va desfășura în perioadele și pe sectoarele de drum pe care sunt semnalate fenomene meteorologice periculoase, prin codurile galben, portocaliu sau roșu.

Informaţii suplimentare privind starea reţelei de drumuri naţionale și autostrăzi pot fi obţinute de la Dispeceratul Companiei Naţionale de Administrare a Infrastructurii Rutiere S.A., la numerele de telefon 021/264.33.33; 021/9360 și pot accesa pe prima pagina în caseta din stânga: www.cnadnr.ro – DISPECERAT – Șituatia Drumurilor Naţionale, dar și pagina de FB https://www.facebook.com/cnadnr/ și de TWITTER, @CNADNR.

sursa foto: captură youtube.com – caracter ilustrativ

*Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596

CLICK PENTRU A COMENTA

Comentariul tău
Numele tău