VIDEO: Blonda, BMW-ul, semnalizarea și stilul turcesc de a conduce prin Ploiești

0
04c1850b-cc20-4fd8-aa44-2a31e78d5ba1_98d90.jpg

04c1850b-cc20-4fd8-aa44-2a31e78d5ba1_98d90.jpg

Cum să o comiți de 3 ori într-un kilometru? Desigur, se poate, dar cel mai bine este să luăm lecții de la șoferița unui BMW din Ploiești.

Dacă v-ați propus să vă înscrieți la concursul ”Mafioți și amețite la volan”, atunci trebuie să vă perfecționați, urmărind înregistrarea trimisă de un cititor al Observatorulph.ro. 

Rețeta de succes se bazează în cazul de față pe următoarele ingrediente: un BMW e46 (nu neapărat roșu), o blondă la volan, o manetă pentru semnalizare despre care nu se știe exact la ce folosește și oglinzi retrovizoare destinate exclusiv machiajului.

Cum se face? Te urci la volan, presupunând că ai nimerit butonul corect, acela destinat deschiderii ușilor. Merge și din mai multe încercări, apăsând la întâmplare pe toate butoanele. Unul dintre ele trebuie să fie cel corect. Nu vă temeți, niciunul nu aruncă mașina în aer. Urmează introducerea cheii în contact. Bazați-vă pe faptul că se procedează ca la ușa de acasă, doar că aceasta din urmă nu emite un zgomot specific unui motor pornit. Ok! După ce ați reușit să porniți agregatul, băgați în viteză, fie automată sau manuală, apoi ieșiți în trafic. Centura este opțională, în condițiile în care ceilalți sunt în pericol, dumneavoastră nu prea. Uitați de existența Codului Rutier, cum uită Curtea Constituțională de legea fundamentală.

Odată ajunși printre mașinile din trafic, ignorați-le! Nu e treaba voastră dacă alții se duc în diverse direcții. Se duc pentru treburile lor, nu ca să le rezolve pe ale voastre. Tăiați-le fața fără cea mai mică remușcare. În cazul în care vă întrebați la ce folosește maneta din stânga volanului, să știți că este din categoria opționale. Luați în calcul că se numește manetă de semnalizare, dar nu abuzați de ea riscând să vă tociți degetele. Există și riscul să vă sară oja, indiferent de sex.

Schimbarea benzilor se face după metoda turcească: ”ferește fața!” Ce-i în spate… Dumnezeu cu mila. Nu priviți în oglinzi, dacă nu vreți să intrați în depresie, observând cum vi s-a stricat machiajul! De reținut că oglinzile se reglează doar ca să vă arate chipul, din toate unghiurile, nu pentru a-i observa pe ceilalți. Nici măcar nu-i cunoașteți, așa că nu trebuie să vă pese. Să nu creadă că vă holbați necuviincios, violându-le intimitatea. Tăiați-le fața, așa cum se taie maioneza, dacă aveți ouăle stricate.

Conduceți cu privirea înainte, fără să vă pese cum schimbați benzile. Pentru cei care nu știau, permisul de conducere este eliberat și pe post de act de proprietate. În momentul în care îl obțineți, deși e greu de crezut că nu ați dat șpagă sau examinatorul nu fumase de calitate, permisul de conducere atestă și că sunteți proprietarul șoselelor pe care circulați cu drepturi depline. Comportați-vă ca atare, întrucât Constituția României garantează dreptul de proprietate. Atenție, dacă cineva contestă dreptul vostru de a conduce haotic, luați-vă un avocat, dar nu pe capotă!

Acestea fiind spuse, vă dorim succes la concursul ”Amețite și mafioți”, răsplătindu-vă cu o superbă înregistrare video. Vă rugăm să nu ne contactați, ca de obicei, pentru a șterge filmarea de pe site, întrucât nici noi nu știm la ce folosesc toate butoanele din administrarea site-ului, iar pe cel de ”delete” nu l-am descoperit încă. 

*Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596

Publică aici opinia ta

Comentariul tău
Numele tău