accident-motocicleta-soseaua-nordului-ploiesti_536a2.jpg

Accidentul rutier s-a produs, luni după-amiază, pe Șoseaua Nordului, în zona Complexului Mare. Doi tineri au fost transportați la Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Județean Ploiești.

UPDATE - Din verificări, se pare că, un bărbat în vârstă de 23 de ani, care se deplasa pe o motocicletă, împreună cu o pasageră în vârstă de 21 de ani, pe Șoseaua Nordului, dinspre vest spre strada Găgeni, a depășit pe partea dreaptă un autoturism care era oprit la semafor. O femeie din autovehicul a deschis portiera fără să se asigure, motocicleta intrând în coliziune cu aceasta. În urma impactului, atât motociclistul, cât și pasagera, au fost proiectați pe carosabil, fiind transportați la spital, la prima vedere răniți ușor. Fără probleme de alcool.

La fața locului s-au deplasat echipaje ale Poliției și ale Serviciului de Ambulanță Prahova. În urma impactului, două persoane care se aflau pe motocicletă au fost rănite.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Prima victimă, un tânăr în vârstă 23 de ani, de potrivit SAJ Prahova, prezenta un traumatism cranio-cerebral și un traumatism toraco-abdominal. 

Cea de a doua victimă, o tânără în vârstă de 21 ani, prezenta un traumatism la picior.

Ambele victime au fost transportate la Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Județean Ploiești. 

Polițiștii aflați la fața locului continuă cercetările pentru a stabili cu exactitate cum s-a produs evenimentul. 

foto cu caracter ilustrativ

Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.
redactor șef
Mai multe despre autor și articolele sale
Roxana Tănase este jurnalistă din 1999. Face parte din ”garda veche” de ziariști ai Prahovei și, din 2012, este în echipa Observatorulph.ro.
De același autor
banner_sos_deces_300.jpg

harold_20939_451a4.jpg