u5UhDoo_d90a3.jpg

Accident rutier marți dimineață, la Poiana Câmpina. Conducătorul unui autoturism ar fi pierdut controlul asupra direcției de mers și a intrat într-un stâlp Electrica.

UPDATE 11:14

Evenimentul rutier a avut loc pe DJ 101P,  din Poiana Câmpina. Conform informațiilor IPJ Prahova, conducătorul auto, femeie 30 ani, ar fi pierdut controlul asupra direcției de mers și a lovit un stâlp.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Aceasta a fost transportată la Spitalul Județean Ploiești, fiind rănită ușor, la prima vedere.

ȘTIREA INIȚIALĂ

Conform datelor furnizate la 112, în urma impactului, stâlpul de electricitate s-ar fi rupt. 

La fața locului s-au deplasat echipaje ale Poliției, de prim-ajutor, dar și de la Electrica. 

Revenim cu detalii 

Foto cu caracter ilustrativ

u5UhDoo_dd566.jpg

Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.
redactor
Mai multe despre autor și articolele sale
Liliana Maxim Minculescu, jurnalist „de modă veche“, și-a început activitatea în 2004, lucrând simultan în presa scrisă și TV.
A lucrat la Telegraful de Prahova și Alpha TV, a făcut parte și din echipa cotidianului Adevărul pentru ca, ulterior, să se axeze pe jurnalismul de televiziune, la Valea Prahovei TV și Ploiești TV. A scris, totodată, și pentru site-ul: promovamprahova.ro.
Pentru activitatea în presa locală și regională a fost nominalizata mai multor concursuri, gale, dar și premiată în anul 2014, în cadrul Galei MediaFEM, iar în 2018 la Gala Comunității Prahovene.
A ales Observatorulph.ro pentru că îi place să țină pasul cu vremurile, iar prezentul și viitorul jurnalistic sunt aici, în presa online.
De același autor
banner_sos_deces_300.jpg

harold_20939_451a4.jpg