imagine_trafic_3bc89.JPG

Aglomerația pe DN1, pe sensul spre munte se menține. Cozile de mașini se întind pe kilometri, după cum ne arată și imaginile suprinse din elicopterul Poliției care survolează zona. 

Conform informațiilor furnizate de IPJ Prahova, la orele prânzului, pe sensul de mers către Brașov, se înregistrează coloană de autovehicule de la km 99 - Nistoresti până la intrare în Comarnic - km 107 km, și de la km 126 până la intrare în Bușteni - km 130.

Polițiștii rutieri acționează pentru asigurarea fluenței traficului și prevenirea evenimentelor negative.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

„Recomandăm conducătorilor auto să respecte indicațiile polițiștilor și să manifeste calm și o conduită preventivă în trafic", este mesajul transmis de poliștii de la Rutieră.

VIDEO IPJ Prahova

Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.
redactor
Mai multe despre autor și articolele sale
Liliana Maxim Minculescu, jurnalist „de modă veche“, și-a început activitatea în 2004, lucrând simultan în presa scrisă și TV.
A lucrat la Telegraful de Prahova și Alpha TV, a făcut parte și din echipa cotidianului Adevărul pentru ca, ulterior, să se axeze pe jurnalismul de televiziune, la Valea Prahovei TV și Ploiești TV. A scris, totodată, și pentru site-ul: promovamprahova.ro.
Pentru activitatea în presa locală și regională a fost nominalizata mai multor concursuri, gale, dar și premiată în anul 2014, în cadrul Galei MediaFEM, iar în 2018 la Gala Comunității Prahovene.
A ales Observatorulph.ro pentru că îi place să țină pasul cu vremurile, iar prezentul și viitorul jurnalistic sunt aici, în presa online.
De același autor
banner_sos_deces_300.jpg

harold_20939_451a4.jpg