iphj2_fc350.jpg

Accident rutier grav, înregistrat pe DN1B, la Valea Călugărească. Trei autoturisme ar fi implicate într-o coliziune înregistrată joi seară.

Potrivit primelor informații furnizate la 112, în urma impactului ar fi mai multe victime.

Echipaje de prim-ajutor și Poliție s-au deplasat la fața locului.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Conform datelor furnizate de ISU Prahova, în cele trei autoturisme s-au aflat opt persoane din care una este încarcerată, dar conștientă. Alte trei persoane sunt rănite, din care o minoră de 17 ani.

Din primele informații se pare ca vor fi transportate la spital patru persoane.

La locul evenimentului au fost mobilizate o descarcerare, un echipaj de stingere, 2 ambulanțe Smurd din care una de terapie intensivă mobilă

Traficul se desfășoară îngreunat în zonă după cum putem remarca din imaginile filmate de unul dintre cititorii www.observatorulph.ro

Revenim cu detalii

Sursa foto: IPJ Prahova

VIDEO:

Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.
redactor
Mai multe despre autor și articolele sale
Liliana Maxim Minculescu, jurnalist „de modă veche“, și-a început activitatea în 2004, lucrând simultan în presa scrisă și TV.
A lucrat la Telegraful de Prahova și Alpha TV, a făcut parte și din echipa cotidianului Adevărul pentru ca, ulterior, să se axeze pe jurnalismul de televiziune, la Valea Prahovei TV și Ploiești TV. A scris, totodată, și pentru site-ul: promovamprahova.ro.
Pentru activitatea în presa locală și regională a fost nominalizata mai multor concursuri, gale, dar și premiată în anul 2014, în cadrul Galei MediaFEM, iar în 2018 la Gala Comunității Prahovene.
A ales Observatorulph.ro pentru că îi place să țină pasul cu vremurile, iar prezentul și viitorul jurnalistic sunt aici, în presa online.
De același autor
banner_sos_deces_300.jpg

harold_20939_451a4.jpg