politia-rutiera-politist-1024x530_5c2fc.webp

După ani cu numeroase incidente, în care demnitari sau apropiați ai acestora i-au umilit și amenințat pe polițiștii de la rutieră, actualul ministru de Interne anunță o măsură care trebuie aplicată cu mult timp în urmă. Totodată, se speră că astfel dispar și polițiștii care iau șpagă.

”Vom cumpăra camere video pentru fiecare poliţist de la Rutieră care va eradica fenomenul corupţiei la Poliţia Rutieră, va responsabiliza poliţistul în dialog cu şoferul şi, în aceaşi timp, şoferul în dialog cu poliţistul, fiind proba camerei”, a anunţat Marcel Vela la B1 TV.

”Nu o să mai găsiţi deputaţi care înjură poliţistul şi nici poliţişti rutieri care abuzează de funcţia lor”, a mai spus Vela.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Ministrul a mai precizat că în maxim o lună va prezenta și un plan de restructurare în M.A.I., care să crescă încrederea românilor în structurile acestui minister.

Au existat mii de acuzații, atât din partea șoferilor, dar și din partea polițiștilor, ultimul caz de notorietate fiind din Prahova.

Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.
jurnalist
Mai multe despre autor și articolele sale
Jurnalist din 1993. 10 ani de radio, 15 de TV și alternativ presă scrisă. ”Am ales presa online pentru că este singura unde nu există limite în exprimare.”
De același autor
banner_sos_deces_300.jpg

harold_20939_451a4.jpg