masina_rasturnata_63b4a.jpg

Autoaccident rutier, la Valea Călugărească, pe DN1B, pe sensul Ploiești-Buzău. O șoferiță a pierdut controlul volanului și s-a răsturnat pe un teren viran.

Din primele date furnizate de IPJ Prahova, se pare că, o conducătoare auto în vârstă de 40 ani care se deplasa la volanul unui autovehicul, posibil pe fondul neadaptării vitezei la condițiile de drum, ar fi pierdut controlul asupra direcției de mers, și, într-o curbă, a părăsit partea carosabilă și s-a răsturnat pe un teren viran.

În urma evenimentului rutier, aceasta a fost transportată la spital.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Polițiștii continuă cercetările pentru a stabili cu exactitate cum s-a produs evenimentul. 

Foto cu caracter ilustrativ

masina_rasturnata_1e0ed.jpg

Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.
redactor
Mai multe despre autor și articolele sale
Liliana Maxim Minculescu, jurnalist „de modă veche“, și-a început activitatea în 2004, lucrând simultan în presa scrisă și TV.
A lucrat la Telegraful de Prahova și Alpha TV, a făcut parte și din echipa cotidianului Adevărul pentru ca, ulterior, să se axeze pe jurnalismul de televiziune, la Valea Prahovei TV și Ploiești TV. A scris, totodată, și pentru site-ul: promovamprahova.ro.
Pentru activitatea în presa locală și regională a fost nominalizata mai multor concursuri, gale, dar și premiată în anul 2014, în cadrul Galei MediaFEM, iar în 2018 la Gala Comunității Prahovene.
A ales Observatorulph.ro pentru că îi place să țină pasul cu vremurile, iar prezentul și viitorul jurnalistic sunt aici, în presa online.
De același autor
banner_sos_deces_300.jpg

harold_20939_451a4.jpg