ambulanta_noaptea_9112d.jpg

Mai mulți localnici din Urleta s-au trezit vineri seara fără curent electric fără a-și explica avaria. Totul a fost produs de un șofer care a intrat cu mașina într-un stâlp de electricitate, avariind, totodată, și un transformator electric.

Conform informațiilor furnizate de IPJ Prahova, accidentul s-a produs pe DJ 100 D, Urleta, ieșire spre Mislea. 
Din primele date, se pare că, pe fondul neadaptării vitezei de deplasare la condițiile de drum, conducătorul unui autovehicul ar fi pierdut controlul asupra direcției de deplasare și a intrat în coliziune cu un stâlp de electricitate.

În urma evenimentului rutier a fost avariat și un transformator electric, mai multe imobile din zonă fiind afectate.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

În ceea ce-l privește pe șofer, acesta s-a ales cu o mașină făcută praf și cu o serie de întrebări din partea polițiștilor care încearcă să stabilească modul în care s-a produs evenimentul.

Foto cu caracter ilustrativ

ambulanta_noaptea_e9efb.jpg

Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.
redactor
Mai multe despre autor și articolele sale
Liliana Maxim Minculescu, jurnalist „de modă veche“, și-a început activitatea în 2004, lucrând simultan în presa scrisă și TV.
A lucrat la Telegraful de Prahova și Alpha TV, a făcut parte și din echipa cotidianului Adevărul pentru ca, ulterior, să se axeze pe jurnalismul de televiziune, la Valea Prahovei TV și Ploiești TV. A scris, totodată, și pentru site-ul: promovamprahova.ro.
Pentru activitatea în presa locală și regională a fost nominalizata mai multor concursuri, gale, dar și premiată în anul 2014, în cadrul Galei MediaFEM, iar în 2018 la Gala Comunității Prahovene.
A ales Observatorulph.ro pentru că îi place să țină pasul cu vremurile, iar prezentul și viitorul jurnalistic sunt aici, în presa online.
De același autor
banner_sos_deces_300.jpg

harold_20939_451a4.jpg