32a29d05-trafic-restrictionat_3d217.jpg

Accident rutier pe DN1, pe sensul de mers spre Ploiești. Două autoturisme ar fi intrat în coliziune în zona Băicoi.

UPDATE: Evenimentul rutier s-ar fi produs pe fondul nepăstrării distanței de siguranță în mers. Nicio persoană nu a necesitat transportul la spital,. Potrivit IPJ Prahova, traficul în zonă este normal

Potrivit primelor informații furnizate la 112, în urma impactului, o femeie care se afla într-unul dintre cele două autovehicule, acuză dureri. 

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Banda 1 de circulație, pe sensul spre Ploiești, a fost restricționată traficului rutier.

În zonă s-au deplasat echipaje ale Poliției și de prim-ajutor.

Revenim cu detalii

Foto cu caracter ilustrativ

Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.
redactor
Mai multe despre autor și articolele sale
Liliana Maxim Minculescu, jurnalist „de modă veche“, și-a început activitatea în 2004, lucrând simultan în presa scrisă și TV.
A lucrat la Telegraful de Prahova și Alpha TV, a făcut parte și din echipa cotidianului Adevărul pentru ca, ulterior, să se axeze pe jurnalismul de televiziune, la Valea Prahovei TV și Ploiești TV. A scris, totodată, și pentru site-ul: promovamprahova.ro.
Pentru activitatea în presa locală și regională a fost nominalizata mai multor concursuri, gale, dar și premiată în anul 2014, în cadrul Galei MediaFEM, iar în 2018 la Gala Comunității Prahovene.
A ales Observatorulph.ro pentru că îi place să țină pasul cu vremurile, iar prezentul și viitorul jurnalistic sunt aici, în presa online.
De același autor
banner_sos_deces_300.jpg

harold_20939_451a4.jpg