accident-dn1-azuga_14e9b_e7f7a.jpgAccident la Ploiești, pe strada Gheorghe Doja, în zona BCR. O persoană a fost acroșată de un autobuz chiar pe trecerea de pietoni.

UPDATE 15:02

Din primele date furnizate de polițiștii prahoveni, se pare că o femeie, în vârstă de 65 de ani, s-ar fi angajat în traversare neregulamentară pe trecerea pentru pietoni, dar pe culoarea roșie a semaforului.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Aceasta a fost acroșată usor de traseul 40.
Femeia a refuzat transportul la spital.

Nu au fost înregistrate probleme de trafic în zonă.

ȘTIREA INIȚIALĂ

Conform primelor informații furnizate la 112, victima este conștientă.

La fața locului s-au deplasat echipaje ale Poliției și Ambulanței.

Revenim cu detalii

Foto cu caracter ilustrativ

Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.
redactor
Mai multe despre autor și articolele sale
Liliana Maxim Minculescu, jurnalist „de modă veche“, și-a început activitatea în 2004, lucrând simultan în presa scrisă și TV.
A lucrat la Telegraful de Prahova și Alpha TV, a făcut parte și din echipa cotidianului Adevărul pentru ca, ulterior, să se axeze pe jurnalismul de televiziune, la Valea Prahovei TV și Ploiești TV. A scris, totodată, și pentru site-ul: promovamprahova.ro.
Pentru activitatea în presa locală și regională a fost nominalizata mai multor concursuri, gale, dar și premiată în anul 2014, în cadrul Galei MediaFEM, iar în 2018 la Gala Comunității Prahovene.
A ales Observatorulph.ro pentru că îi place să țină pasul cu vremurile, iar prezentul și viitorul jurnalistic sunt aici, în presa online.
De același autor
banner_sos_deces_300.jpg

harold_20939_451a4.jpg