ambulanta_noaptea_2fb73.jpg

Accident rutier înregistrat pe DN1A, la Vălenii de Munte, km 112+80, pe sensul de deplasare Ploiești-Brașov. O femeie pieton, angajată în traversarea străzii a fost fost lovită de un autoturism. 

Potrivit informațiilor furnizate de IPJ Prahova, din primele date se pare că o femeie în vârstă de 49 ani, angajată în traversarea părții carosabile, pe trecerea pentru pietoni, ar fi fost surprinsă și accidentată de un autoturism.

Femeia a fost transportată la spital. La primele investigații ale medicilor pare a fi suferit leziuni ușoare în urma impactului.  

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Traficul se desfășoară normal în zonă. 

Poliția continuă cercetările și-n acest caz pentru a stabili cu exactitate cum s-a produs accidentul. 

Foto cu caracter ilustrativ

ambulanta_noaptea_ea32b.jpg

Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.
redactor
Mai multe despre autor și articolele sale
Liliana Maxim Minculescu, jurnalist „de modă veche“, și-a început activitatea în 2004, lucrând simultan în presa scrisă și TV.
A lucrat la Telegraful de Prahova și Alpha TV, a făcut parte și din echipa cotidianului Adevărul pentru ca, ulterior, să se axeze pe jurnalismul de televiziune, la Valea Prahovei TV și Ploiești TV. A scris, totodată, și pentru site-ul: promovamprahova.ro.
Pentru activitatea în presa locală și regională a fost nominalizata mai multor concursuri, gale, dar și premiată în anul 2014, în cadrul Galei MediaFEM, iar în 2018 la Gala Comunității Prahovene.
A ales Observatorulph.ro pentru că îi place să țină pasul cu vremurile, iar prezentul și viitorul jurnalistic sunt aici, în presa online.
De același autor
banner_sos_deces_300.jpg

harold_20939_451a4.jpg