accident-in-lant-pe-dn1-langa-balotesti_5fe0d.jpg

Centrul Info Trafic al Poliției informează participanții la trafic cu privirea unui accident rutier pe DN 1, București - Ploiești, în zona localității ilfovene Balotești, care îngreunează circulația. 

Potrivit sursei citate, trei mașini au fost implicate într-o coliziune pe fondul nepăstrării distanței regulamentare de deplasare. 

„Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că circulația rutieră se desfășoară îngreunat, pe o singură bandă, pe sensul către Capitală al DN 1 București – Ploiești, în zona localității Balotești, județul Ilfov, după ce a avut loc un accident rutier în care au fost implicate trei autoturisme, pe fondul nepăstrării distanței regulamentare. În urma impactului, două persoane au fost rănite.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Se estimează ca circulația să fie reluată, în condiții normale, în 30 de minute.

Pentru prevenirea accidentelor rutiere, sfătuim conducătorii auto să ruleze cu prudenţă sporită, să păstreze distanţa regulamentară între vehicule şi să se asigure temeinic la schimbarea direcţiei de deplasare.”

sursa foto: evz.ro

Rezidential 9 Mai
Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.
jurnalist
Mai multe despre autor și articolele sale
Din anul 2013 face parte din echipa Observatorul Prahovean. Spune că mai are multe lucruri de învățat, nu s-a plictisit și nu vrea să facă altceva.
De același autor
banner_sos_deces_300.jpg

harold_20939_451a4.jpg