ambulanta_noaptea_a2907.jpgUn accident rutier a avut loc în această seară, pe DJ 101D, la Râfov. Un autoturism s-a rpsturnat, iar un bărbat a ajuns la spital.

UPDATE

Din primele verificări, se pare că un bărbat de 39 de ani, care conducea un auto pe DJ 101 D, dinspre Mălăiești spre Râfov, posibil pe fondul neadaptării vitezei de deplasare la condițiile de drum, ar fi pierdut controlul asupra direcției de deplasare și s-ar fi răsturnat pe laterală, în afara părții carosabile. Acesta a fost transportat la spital.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

ȘTIREA INIȚIALĂ

Conform primelor date furnizate la 112, victima are 39 de ani și a avut nevoie de transportul la spital din cauza leziunilor suferite.

Polițiștii sunt la fața locului și cercetează cauzele producerii acestui eveniment.

Revenim cu detalii.

Foto cu caracter ilustrativ

ambulanta_noaptea_162a3.jpg

 

Rezidential 9 Mai
Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.
redactor
Mai multe despre autor și articolele sale
Liliana Maxim Minculescu, jurnalist „de modă veche“, și-a început activitatea în 2004, lucrând simultan în presa scrisă și TV.
A lucrat la Telegraful de Prahova și Alpha TV, a făcut parte și din echipa cotidianului Adevărul pentru ca, ulterior, să se axeze pe jurnalismul de televiziune, la Valea Prahovei TV și Ploiești TV. A scris, totodată, și pentru site-ul: promovamprahova.ro.
Pentru activitatea în presa locală și regională a fost nominalizata mai multor concursuri, gale, dar și premiată în anul 2014, în cadrul Galei MediaFEM, iar în 2018 la Gala Comunității Prahovene.
A ales Observatorulph.ro pentru că îi place să țină pasul cu vremurile, iar prezentul și viitorul jurnalistic sunt aici, în presa online.
De același autor
banner_sos_deces_300.jpg

harold_20939_451a4.jpg