accident-dn72-pieton-decedat_31af2.jpg

Accidentul de pe DN72, de la Stoenești, care a avut loc sâmbătă seară, s-a soldat cu decesul unui pieton în vârstă de 56 de ani. Traficul în zonă este blocat.

Potrivit primelor date, se pare că un bărbat în vârstă de 42 ani, care se afla la volanul unei autoutilitare, în timp ce era pe DN 72, pe raza localității Stoenești, la km 68, ar fi surprins și accidentat un pieton în vârstă de 56 de ani care se afla în traversarea străzii din dreapta către stânga a sensului de mers Târgoviște către Ploiești.

Citește și: Accident rutier grav pe DN72, la Stoenești - UPDATE

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Echipajele de salvare ajunse la fața locului au găsit victima în stop cardio-respirator. Din păcate, în ciuda manevrelor de resuscitare, victima a decedat.

În apropierea accidentului se afla și o trecere pentru pietoni. Polițiștii urmează să stabilească dacă pietonul era angajat în traversare regulamentara. Tot în zonă, din cauza accidentului, s-a produs și o tamponare.

Potrivit IPJ Prahova, traficul momentan este blocat.

Foto cu caracter ilustrativ

Rezidential 9 Mai
Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.
redactor șef
Mai multe despre autor și articolele sale
Roxana Tănase este jurnalistă din 1999. Face parte din ”garda veche” de ziariști ai Prahovei și, din 2012, este în echipa Observatorulph.ro.
De același autor
banner_sos_deces_300.jpg

harold_20939_451a4.jpg