accident-dn72-stoenesti_a9b3d.jpg

Accidentul rutier s-a produs, sâmbătă seară, pe DN72, pe raza localității Stoenești, în evenimentul rutier fiind implicate trei auto și un pieton.

UPDATE - Din păcate, în ciuda manevrelor de resuscitare, pietonul a decedat.

UPDATE - 18.00 - Se pare că un bărbat în vârstă de 42 ani, care se afla la volanul unei autoutilitare, în timp ce era pe DN 72, pe raza localității Stoenești, la km 68, ar fi surprins și accidentat un pieton în vârstă de 56 de ani care se afla în traversarea străzii din dreapta către stânga a sensului de mers Târgoviște către Ploiești. În apropierea accidentului se afla și o trecere pentru pietoni. Polițiștii urmează să stabilească dacă pietonul era angajat în traversare regulamentara. Tot în zonă, din cauza accidentului, s-a produs și o tamponare, iar traficul momentan este blocat.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

UPDATE: Potrivit ISU Prahova, pietonul este rănit grav. Victima a fost găsită în stop cardio-respirator.

O persoană a sunat la  și a anunțat că a avut loc un accident în care au fost implicate trei auto și un pieton, care se pare că a fost rănit grav.

La fața locului s-au deplasat echipaje ale Poliției, ale Serviciului de Ambulanță și ale ISU Prahova.

Foto cu caracter ilustrativ

Rezidential 9 Mai
Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.
redactor șef
Mai multe despre autor și articolele sale
Roxana Tănase este jurnalistă din 1999. Face parte din ”garda veche” de ziariști ai Prahovei și, din 2012, este în echipa Observatorulph.ro.
De același autor
banner_sos_deces_300.jpg

harold_20939_451a4.jpg