Accident pe DN1, la Bărcănești. Trafic restricționat pe banda I, pe sensul București – Ploiești

0
accident-barcanesti_6162d.jpg

accident-barcanesti_6162d.jpg

Accidentul rutier s-a produs, sâmbătă, în jurul prânzului, după ce un autoturism a intrat în coliziune cu o căruță. În urma impactului, autoturismul implicat în accident a fost proiectat într-o altă mașină parcată regulamentar. 

O persoană a sunat la 112 și a alertat autoritățile. La momentul producerii accidentului, în autoturism se afla numai conducătoarea auto, o femeie în vârstă 61 de ani, iar în atelajul hipo erau două persoane.

Se pare că accidentul rutier s-a produs după ce femeia aflată la volanul autoturismului, în timp ce se deplasa cu mașina pe banda I, pe sensul București – Ploiești, la km 52 + 500, pe raza localității Bărcănești, din motive necunoscute momentan, a părăsit partea carosabila și a intrat în coliziune cu o căruță oprită pe marginea drumului. În momentul impactului, autoturismul implicat în accident a fost proiectat într-o altă mașină parcată regulamentar pe marginea drumului.

La fața locului s-au deplasat echipaje ale Poliției și ale ISU Prahova, care a intervenit cu un echipaj de stingere și o ambulanță Smurd.

În urma impactului, cele două persoane din căruță, un bărbat în vârstă de 47 de ani și o femeie în vârstă de 60 de ani, au fost rănite și au necesitat transportul la spital.

Potrivit IPJ Prahova, trafic restricționat București – Ploiești, pe banda I. Circulația rutieră se desfășoară pe banda II.

Foto cu caracter ilustrativ

*Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596

Publică aici opinia ta

Comentariul tău
Numele tău