035ecb0b-96b8-485d-957d-16a14cd132ce_49b50.jpg

Accidentul rutier a avut loc, vineri seară, pe DN1, la intersecție cu drumul spre Florești, în care au fost implicate un microbuz și un autoturism.

Accidentul rutier se pare că a avut loc după ce un autoturism nu s-ar fi asigurat la efectuarea virajului spre Brașov, moment în care a intrat în coliziune cu microbuzul care circula regulamentar către Brașov.

Citește și: Cum s-a produs accidentul de la intersecția DN 1 cu DJ 720, la Florești. FOTO

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Medicii de la Serviciul de Ambulanță care au ajuns la fața locului au găsit 24 de persoane implicate, 10 dintre acestea fiind asistate medical.

Din acest total, cinci persoane (un bărbat și patru femei) au fost transportate la Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Județean Ploiești.

Una dintre victime, o femeie în vârstă de 51 de ani, prezenta un traumatism la coloană și traumatism toracic.

O a doua victimă, un bărbat în vârstă de 50 de ani, a fost diagnosticat cu traumatism cranio-facial, fiind în observație cu fractură piramidă nazală.

O a treia victimă, o femeie în vârstă de 45 de ani, prezenta un traumatism hemitorace stâng, iar a patra victimă, o femeie în vârstă de 55 de ani, a fost diagnosticată cu traumatism cranio-cerebral și traumatism toraco-abdominal.

Cea de a cincea victimă este o femeie în vârstă de 53 de ani, care prezenta un traumatism cranio-cerebral mediu și traumatism toraco-abdominal.

Alte cinci persoane (trei bărbați și două femei), care au fost asistate medical la fața locului, au refuzat transportul la spital, iar alte 14 persoane au refuzat să fie asistate medical și au plecat de la locul accidentului.

Un cititor al Observatorulph.ro ne-a transmis noi imagini de la locul accidentului.

accident-dn1-floresti-victime_9c6f0.jpg

Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.
redactor șef
Mai multe despre autor și articolele sale
Roxana Tănase este jurnalistă din 1999. Face parte din ”garda veche” de ziariști ai Prahovei și, din 2012, este în echipa Observatorulph.ro.
De același autor
banner_sos_deces_300.jpg

harold_20939_451a4.jpg