ambulanta_b35c1.jpgAccident rutier înregistrat în intersecția străzilor Aleea Godeanu cu Cosminele. În impact au fost implicate două autoturisme, în care se aflau șase persoane: patru adulți și doi copii.

Potrivit informațiilor furnizate de IPJ Prahova, accidentul rutier s-ar fi produs pe fondul neacordării de prioritate.

Dintre ocupanții mașinilor, cele două șoferite și un copil de 3 ani au primit îngrijiri medicale. Însă pentru un copil de trei ani și una dintre persoanele adulte, în vârstă de 33 de ani a fost nevoie de transportul la Unitatea Primiri Urgențe.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Conform informațiilor furnizate de Serviciul de Ambulanță Prahova, copilul are traumatism abdominal, iar femeia are cu traumatism cranio cerebral.

Poliția continuă cercetările pentru a stabili cu exactitate cum s-a produs accidentul.

Foto cu caracter ilustrativ

ambulanta_7d4cb.jpg

Rezidential 9 Mai
Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.
Liliana Maxim Minculescu
redactor
Mai multe despre autor și articolele sale
Liliana Maxim Minculescu, jurnalist „de modă veche“, și-a început activitatea în 2004, lucrând simultan în presa scrisă și TV.
A lucrat la Telegraful de Prahova și Alpha TV, a făcut parte și din echipa cotidianului Adevărul pentru ca, ulterior, să se axeze pe jurnalismul de televiziune, la Valea Prahovei TV și Ploiești TV. A scris, totodată, și pentru site-ul: promovamprahova.ro.
Pentru activitatea în presa locală și regională a fost nominalizata mai multor concursuri, gale, dar și premiată în anul 2014, în cadrul Galei MediaFEM, iar în 2018 la Gala Comunității Prahovene.
A ales Observatorulph.ro pentru că îi place să țină pasul cu vremurile, iar prezentul și viitorul jurnalistic sunt aici, în presa online.
De același autor
banner_sos_deces_300.jpg

harold_20939_451a4.jpg