masini_d1fc6.jpegTemperaturile ridicate, cu mult peste limita normală a acestei perioade, sunt un adevărat magnet pentru cei care vor să iasă în weekend din case. Mulți s-au îndreptat către Valea Prahovei, gândindu-se că este cam ultimul weekend cu o astfel de vreme. Însă până la destinația aleasă, drumul e „pavat“ cu ambuteiaje.

Potrivit Centrului Infotrafic, spre Brașov se circulă în coloană de la km 102 până la km 106 Comarnic și de la km 131 până la km 133 Bușteni.

Polițiștii rutieri acționează pentru fluidizare.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Totodată, vin și cu recomandările privind atenția sporită la volan, să nu efectueze depăşiri riscante, să se asigure la fiecare schimbare a direcţiei şi să adopte permanent o conduită preventivă la volan, pentru a nu fi implicaţi în producerea de accidente rutiere.

Foto cu caracter ilustrativ

masini_d9bda.jpeg

 

Rezidential 9 Mai
Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.
Liliana Maxim Minculescu
redactor
Mai multe despre autor și articolele sale
Liliana Maxim Minculescu, jurnalist „de modă veche“, și-a început activitatea în 2004, lucrând simultan în presa scrisă și TV.
A lucrat la Telegraful de Prahova și Alpha TV, a făcut parte și din echipa cotidianului Adevărul pentru ca, ulterior, să se axeze pe jurnalismul de televiziune, la Valea Prahovei TV și Ploiești TV. A scris, totodată, și pentru site-ul: promovamprahova.ro.
Pentru activitatea în presa locală și regională a fost nominalizata mai multor concursuri, gale, dar și premiată în anul 2014, în cadrul Galei MediaFEM, iar în 2018 la Gala Comunității Prahovene.
A ales Observatorulph.ro pentru că îi place să țină pasul cu vremurile, iar prezentul și viitorul jurnalistic sunt aici, în presa online.
De același autor
banner_sos_deces_300.jpg

harold_20939_451a4.jpg