accidentd2_74c6e.jpgAccident rutier pe DN1D, în satul Bărăitaru din comuna Drăgănești. Două mașini în care se aflau șapte ocupanți au fost implicate în impact.

Potrivit informațiilor furnizate de Inspectoratul pentru Situații de Urgență Prahova, două persoane sunt asistate medical.

La fața locului au fost mobilizate un echipaj de stingere și unul de prim ajutor.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Totodată, la locul impactului au ajuns și echiapje de poliție care urmează să efectueze și cercetări privind producerea acestui eveniment.

Sursa foto: IPJ Prahova

accident_d1_2aaaf.jpgaccident_d_aa245.jpgaccidentd2_f8ad8.jpg

Rezidential 9 Mai
Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.
Liliana Maxim Minculescu
redactor
Mai multe despre autor și articolele sale
Liliana Maxim Minculescu, jurnalist „de modă veche“, și-a început activitatea în 2004, lucrând simultan în presa scrisă și TV.
A lucrat la Telegraful de Prahova și Alpha TV, a făcut parte și din echipa cotidianului Adevărul pentru ca, ulterior, să se axeze pe jurnalismul de televiziune, la Valea Prahovei TV și Ploiești TV. A scris, totodată, și pentru site-ul: promovamprahova.ro.
Pentru activitatea în presa locală și regională a fost nominalizata mai multor concursuri, gale, dar și premiată în anul 2014, în cadrul Galei MediaFEM, iar în 2018 la Gala Comunității Prahovene.
A ales Observatorulph.ro pentru că îi place să țină pasul cu vremurile, iar prezentul și viitorul jurnalistic sunt aici, în presa online.
De același autor
banner_sos_deces_300.jpg

harold_20939_451a4.jpg