accident-dn1b-mizil-ploiesti_dec70.jpg

Accidentul rutier a avut loc, marți, în jurul orei 10.15, după ce două auto, care circulau pe sensul Mizil - Ploiești, ar fi intrat în coliziune frontală. 

Accidentul rutier, potrivit primelor date ar fi avut loc în momentul în care unul dintre mașinile implicate ar fi efectuat manevra de viraj la stânga, iar celălalt auto s-ar fi angajat într-o depășire.

Citește și: Accident rutier pe DN1 B, la intersecție cu drumul spre Ceptura

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

O persoană a sunat la 112 și a anunțat că s-a produs evenimentul rutier. La fața locului au ajuns echipaje ale Poliției, ale Serviciului de Ambulanță, dar și un echipaj de la ISU Prahova.

În urma impactului dintre cele două auto, două persoane au fost rănite și necesită asistență medicală, urmând ca medicii ajunși la fața locului să stabilească dacă victimele vor fi transportate sau nu la spital..

Cele două auto sunt în afara părții carosabile. Poliția continuă cercetările pentru a stabili cu exactitate modul cum s-a produs evenimentul rutier. 

accident-dn1b-mizil-ploiesti_a8b23.jpg

Rezidential 9 Mai
Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.
Roxana Tănase
redactor șef
Mai multe despre autor și articolele sale
Roxana Tănase este jurnalistă din 1999. Face parte din ”garda veche” de ziariști ai Prahovei și, din 2012, este în echipa Observatorulph.ro.
De același autor
banner_sos_deces_300.jpg

harold_20939_451a4.jpg