Șoferul care a provocat accidentul grav de pe DN1D, de la Albești, este la Terapie Intensivă. Poliția a deschis un dosar penal

0
stare-dofer-accident-dn1d_41722.jpg

stare-dofer-accident-dn1d_41722.jpg

Accidentul grav, a avut loc sâmbătă dimineață, pe DN1D, pe sensul Ciorani – Albești, după ce un autoturism a intrat într-un copac. Evenimentul rutier s-a soldat cu decesul unui pasager și rănirea gravă a conducătorului auto.

Conducătorul auto a fost transportat la Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Județean Ploiești, iar de aici, din cauza traumatismelor grave, a intrat imediat în sala de operație.

Citește și: Cum s-a produs accidentul grav de pe DN1D, din Albești. Un bărbat a decedat, iar conducătorul auto este în stare gravă la Județean

Intervenția chirurgicală a durat mai bine de patru ore. Victima prezenta un traumatism grav, un traumatism abdominal și fracturi la ambele picioare, motiv pentru care în sala de operații s-a aflat o echipă complexă formată din doi medici chirurgi, un medic chirurg estetician și un medic chirurg ortoped.

Citește și: Șoferul din accidentul grav de pe DN1D, de la Albești, în stare gravă la Spitalul Județean Ploiești. Victima se află de aproape patru ore în sala de operație

După intervenția chirurgicală, pacientul a fost internat pe Secția de Terapie Intensivă, de la Spitalul Județean Ploiești, iar veștile sunt îmbucurătoare. 

„Pacientul este conștient și în stare stabilă, la Secția ATI”, a precizat dr. Violeta Tănase, purtătorul de cuvânt al Spitalului Județean Ploiești.

În cauză, potrivit IPJ Prahova, a fost deschis un dosar penal pentru vătămare din culpă și ucidere din culpă, iar cercetările sunt continuate pentru a se stabili cu exactitate modul cum s-a produs evenimentul rutier.

Reamintim faptul că în urma accidentului un bărbat în vârstă de 55 de ani, pasager în autoturism, a decedat, iar conducătorul auto, un bărbat în vârstă de 52 de ani, a fost rănit grav.

Foto cu caracter ilustrativ

*Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596

CLICK PENTRU A COMENTA

Comentariul tău
Numele tău