Screenshot_1_2c098.png

Imagini tulburătoare au fost filmate pe şoseaua Deva – Brad de o cameră de bord. În filmare se vede cum şoferul unei autocisterne a fost la un pas de a provoca o tragedie.

Cursa făcută de şoferul unei autocisterne pe Drumul Naţional 76 Deva – Brad a fost înregistrată de camera de bord, de către un alt şofer, iar imaginile publicate de acesta pa pagina sa de Youtube au stârnit indignare.

În filmare se vede cum şoferul camionului se avântă în mai multe depăşiri riscante, în care pune în pericol viaţa celorlalţi participanţi la trafic. A depăşit o coloană de maşini peste linia continuă şi trecând chiar peste bordurile mediane care despart sensurile de mers.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

„Pe drumurile din România poţi muri fără nicio vină din cauza unor specimene de şoferi aşa-zişi profesionişti. Un astfel de individ, în data de 24 octombrie 2019, aflat într-un coteţ înmatriculat HD 74 CST, a fost foarte aproape să producă un adevărat carnaj pe DN 76. A intrat în mod repetat în depăşiri pe linie continuă, în curbe fără vizibilitate, după care era cât pe ce să spulbere un bus care circula regulamentar, iar câteva sute de metri mai încolo şi un pieton aflat pe acostament. S-a apelat 112, dar, din păcate, pe acel tronson de drum nu există echipaj de la rutieră să verifice dacă cel de la volan era beat sau drogat”, a scris Adrian Gabor.

Rezidential 9 Mai
Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.
Georgiana Kelemen
editor
Mai multe despre autor și articolele sale
Din 2013, face parte din echipa noastră și este editor de știri pe domeniile de larg interes.
De același autor
banner_sos_deces_300.jpg

harold_20939_451a4.jpg