WhatsApp_Image_2019-11-03_at_18.27.42_a95c1.jpegO porțiune de drum de aproximativ treizeci de kilometri, dintre Bușteni și Nistorești este parcursă în același timp cât ți-ar lua să ajungi de la Ploiești la Constanța. Duminică seara, pe DN1, pe sensul de coborâre de pe Valea Prahovei, șoferii au stat ore bune în trafic, iar coloanele de mașini persistă, viteza de deplasare fiind, ca de obicei, cea...a melcului.

Dacă nu ați plecat încă de pe Valea Prahovei și vă sunt la îndemână rutele alternative, nu stați pe gânduri. Evitați DN1, pentru că de la Bușteni și până la Nistorești, unde circulația se decongestionează, o să pierdeți ore bune în coloană. 

Unii șoferi au străbătut porțiunea de drum amintită în mai bine de trei ore. 

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Polițiștii vin cu aceleași sfaturi ca de fiecare dată, să circulați cu prudență, să folosiți luminile de drum, să nu vă aventurați în depășiri periculoase. Și dacă ultimul sfat vă schițează un ușor zâmbet amar, știind că este mai greu să faci o depășire atunci când se circulă bară la bară, există, totuși, și unii conducători auto care „forțează“ coloanele și depășesc prin partea dreaptă, pe acostament. Pe lângă furia celorlalți șoferi care sunt și așa cu nervii întinși la maximum, riscă să nu fie văzuți și să fie acroșați de cei care circulă regulamentar. 

Foto:

WhatsApp_Image_2019-11-03_at_18.29.21_1cd54.jpegWhatsApp_Image_2019-11-03_at_18.27.42_20cec.jpeg

Rezidential 9 Mai
Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.
Liliana Maxim Minculescu
redactor
Mai multe despre autor și articolele sale
Liliana Maxim Minculescu, jurnalist „de modă veche“, și-a început activitatea în 2004, lucrând simultan în presa scrisă și TV.
A lucrat la Telegraful de Prahova și Alpha TV, a făcut parte și din echipa cotidianului Adevărul pentru ca, ulterior, să se axeze pe jurnalismul de televiziune, la Valea Prahovei TV și Ploiești TV. A scris, totodată, și pentru site-ul: promovamprahova.ro.
Pentru activitatea în presa locală și regională a fost nominalizata mai multor concursuri, gale, dar și premiată în anul 2014, în cadrul Galei MediaFEM, iar în 2018 la Gala Comunității Prahovene.
A ales Observatorulph.ro pentru că îi place să țină pasul cu vremurile, iar prezentul și viitorul jurnalistic sunt aici, în presa online.
De același autor
banner_sos_deces_300.jpg

harold_20939_451a4.jpg