Cum s-a produs accidentul grav de pe DN1D, din Albești. Un bărbat a decedat, iar conducătorul auto este în stare gravă la Județean

0
accident-albesti-dn1d-victime_734ea.jpg

accident-albesti-dn1d-victime_734ea.jpg

Accidentul rutier a avut loc sâmbătă dimineață, pe DN1D, pe raza comunei Albești – Paleologu, și s-a soldat cu decesul unui bărbat în vârstă de 55 de ani, dar și cu rănirea gravă a conducătorului auto, în vârstă de 52 de ani.

Nimeni nu ar fi putut prevesti tragedia care urma să se întâmple, sâmbătă dimineață, pe DN1D, pe raza localității Albești – Paleologu. Autoturismul implicat în accident se deplasa pe sensul Ciorani – Albești.

Atât conducătorul auto, un bărbat în vârstă de 52 de ani, precum și pasagerul din dreapta față, figurează cu domiciliul în sat Fulga de Sus, comuna Fulga. 

La km 4, pe DN1D, se pare că, pe fondul neadaptării vitezei la condițiile de drum, conducătorul auto ar fi pierdut direcția volanului, mașina a părăsit partea carosabilă și a intrat cu putere într-un copac.

Salvatorii ajunși la fața locului au constatat că pasagerul din autoturism, un bărbat în vârstă de 55 de ani, în ciuda manevrelor de resuscitare, a decedat.

Conducătorul autoturismului, un bărbat în vârstă de 52 de ani, a fost transportat în stare gravă la spital.

Citește și: Șoferul din accidentul grav de pe DN1D, de la Albești, în stare gravă la Spitalul Județean Ploiești. Victima se află de aproape patru ore în sala de operație

Dată fiind complexitatea rănilor, la intervenția chirurgicală au participat doi medici chirurgi, un medic chirurg estetician și un medic chirurg ortoped.

accident-albesti-dn1d-victime_b37af.jpg

*Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596

Publică aici opinia ta

Comentariul tău
Numele tău