accident-grav-650x435_fd9dc.jpgAccident pe DN1A, pe Centura de Est a Ploieștiului, pe raza localității Corlătești. O bătrână, s-a angajat în traversarea neregulamentară a străzii, fiind acroșată de o mașină.

Potrivit informațiilor furnizate polițiștii prahoveni, se pare ca un autoturism care se deplasa pe sensul de mers Bucov-Bărcănești, ar fi surprins și accidentat o femeie, în vârstă de 71 de ani, care s-ar fi angajat în traversarea părții carosabile prin loc nepermis.

Victima se pare că a suferit leziuni grave și va fi transportată la spital. Momentan este asistată medical la fața locului. Fără probleme de alcool ăn cazul șoferului implicat în impact.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Nici traficul nu a fost afectat de acest accident, potrivit datelor furnizate de IPJ Prahova.

Agenții rutieri vor cerceta cauzele exacte ale producerii evenimentului.

Foto cu caracter ilustrativ

accident-grav-650x435_ce872.jpg

Rezidential 9 Mai
Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.
Liliana Maxim Minculescu
redactor
Mai multe despre autor și articolele sale
Liliana Maxim Minculescu, jurnalist „de modă veche“, și-a început activitatea în 2004, lucrând simultan în presa scrisă și TV.
A lucrat la Telegraful de Prahova și Alpha TV, a făcut parte și din echipa cotidianului Adevărul pentru ca, ulterior, să se axeze pe jurnalismul de televiziune, la Valea Prahovei TV și Ploiești TV. A scris, totodată, și pentru site-ul: promovamprahova.ro.
Pentru activitatea în presa locală și regională a fost nominalizata mai multor concursuri, gale, dar și premiată în anul 2014, în cadrul Galei MediaFEM, iar în 2018 la Gala Comunității Prahovene.
A ales Observatorulph.ro pentru că îi place să țină pasul cu vremurile, iar prezentul și viitorul jurnalistic sunt aici, în presa online.
De același autor
banner_sos_deces_300.jpg

harold_20939_451a4.jpg