Cum s-a produs accidentul de pe Șoseaua Vestului din Ploiești. Un bărbat, pasager într-un taxi, a murit

0
foto-taxi_5b4f5.jpg

foto-taxi_5b4f5.jpg

Accidentul rutier a avut loc, duminică noapte, în jurul orei 00.00, după ce un autoturism taxi s-a răsturnat pe Șoseaua Vestului.

Potrivit primelor cercetări, se pare că un conducător auto în vârstă de 32 de ani, din municipiul Ploiești, care circula pe Șoseaua Vestului, din direcția Nord către Gara de Vest, ajuns la intersecția cu strada Gh.Gr. Cantacuzino, a efectuat manevra de depășire a unui alt autoturism care circula în fața sa, circulând astfel pe banda pe care era amplasată calea de rulare a tramvaiului.

Citește și: Accident mortal pe Șoseaua Vestului din Ploiești. Un bărbat care se afla într-un taxi a murit după ce mașina s-a răsturnat

Conducătorul auto se pare că nu a respectat nici semnificația indicatorului rutier „ocolire prin dreapta” amplasat în dreptul stației de tramvai prevăzută cu refugiu pentru pietoni, iar la reintrarea pe banda destinată circulației autovehiculelor ar fi lovit bordura care delimita benzile de circulație, respectiv a celei pentru autovehiculele de cea a tramvaielor.

Citește și:  Imagini de la accidentul mortal de pe Șoseaua Vestului

În acel moment, conducătorul autoturismului ar fi pierdut controlul asupra direcției de deplasare și a intrat în coliziune cu o autoutilitară care era parcată pe partea dreaptă a sensului de mers Nord-Gara de Vest, în afara părții carosabile.

În urma coliziunii, autoutilitara a fost proiectată în autovehiculul care se afla, la rândul său, parcat în fața acesteia.

în urma accidentului, pasagerul dreapta față din primul autoturism în vârstă de 39 de ani din municipiul Ploiești a rămas încarcerat, iar echipajul de ambulanță sosit la fața locului nu a mai putut face altceva decât să constate decesul acestuia. 

„Conducătorul auto a fost testat cu aparatul Etilotest, precum și cu aparatul Drugtest, rezultatele fiind negative, iar la Spitalul Județean de Urgență Ploiești, i-au fost recoltate probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemie. În cauză, a fost deschis dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă”, a precizat IPJ Prahova.

Un cititor al Observatorulph.ro ne-a trimis mai multe imagini de la locul accidentului rutier.

*Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596

Publică aici opinia ta

Comentariul tău
Numele tău