WhatsApp_Image_2019-09-20_at_07.52.25_cc0a4.jpeg

Circulație de coșmar, vineri dimineață, în Ploiești, după închiderea traficului rutier pe Bulevardul Castanilor, de la statuia  lui  Radu  Stanian  până  la  Gara  de  Sud. Măsura a fost luată de autorități până duminică, 22 septembrie inclusiv, din cauza unui festival organizat de primărie.

Astfel, pentru a ajunge din centrul orașului până la Gara de Sud, șoferii au avut nevoie de aproape 20 de minute, un drum care în mod obișnuit ar fi durat cinci minute.

Se merge bară la bară, atât pe strada Bobâlna, cât și pe Democrației, în sens opus.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Măsura îi va afecta și pe călătorii TCE. Astfel, în această perioadă, autobuzele vor circula la sensul din Centru spre Sud  pe strada Bobâlna, cu staţii la Pelican şi Liceul de Muzică.

La sensul din Sud spre  Centru,  pe  strada  Democraţiei,  autobuzele opresc în staţiile 13 Decembrie, Covurlui si Muzeul de Istorie. 

Traseele de troleibuzele 44 si 202 vor fi scurtate la Hale Coreco. Legatura intre Centru si Gara de Sud se va face cu celelalte trasee cu parcurs in zona.

In  locul statiei Coreco Sud, traseele 1, 2, 30, 32, vor efectua statia Gara Sud din fata P.T.T.R. Sud, comuna cu tramvaiul 101.

Rezidential 9 Mai
Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.
Andra Ilie
De același autor

Say something here...
Cancel
Log in with ( Sign Up ? )
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

harold.jpg

banner sos deces ultim 300 copyright.jpg