Urmărire ca-n filme pe străzile din Ploiești. De ce a fugit un șofer de polițiști

0
politist-traficccccc-72369600_ba625.jpg

politist-traficccccc-72369600_ba625.jpg

Un șofer din comuna Puchenii Mari s-a ales cu dosar penal pentru conducere fără permis și sub influența alcoolului după ce a încercat să scape de polițiștii din Ploiești.

Comunicatul IJP Prahova:

În noaptea de 17/18 septembrie a.c., în jurul orelor 01:10, polițiști din cadrul Secției de Poliție nr.1 Ploiești, au efectuat semnal regulamentar de oprire unui autoturism care circula pe strada Gheorghe Lazăr din municipiu.

Întrucât conducătorul auto nu a oprit la semnalul regulementar de oprire, polițiștii au pornit în urmărirea acestuia, până pe strada Democrației, unde ocupanții au încercat să-și asigure scăparea fugind și abandonând mașina, moment în care, cu sprijinul lucrătorilor Secției 4 Poliție și ai Biroului Rutier Ploiești, s-a reușit prinderea și imobilizarea acestora.

În urma verificărilor, s-a stabilit că autoturismul era condus de un bărbat de 33 de ani, din comuna Puchenii Mari, care nu posedă permis de conducere pentru nicio categorie prevăzută de lege.

În urma testării cu aparatul etilotest, a rezultat faptul că barbatul se afla sub influența băuturilor alcoolice, rezultând o valoare de 1,21 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Pe numele conducătorului auto a fost întocmit un dosar penal pentru conducere fără permis și conducere sub influența alcoolului.

 

*Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596

Publică aici opinia ta

Comentariul tău
Numele tău