accident-soseaua-vestului_752a7.jpg

Accidentul rutier a avut loc luni după-amiază, după ce un auto a intrat în coliziune cu un troleibuzul 44, pe Șoseaua Vestului din Ploiești. Pe durata cercetărilor la fața locului, circulația tramvaielor 102 a fost oprită.

Din primele verificări se pare că un autoturism, condus de un bărbat de 29 de ani, ar fi ieșit de pe o strada laterală în Șoseaua Vestului, fără să acorde prioritate unui troleibuz.

Citește și: Accident rutier pe Șoseaua Vestului din Ploiești. Un troleibuz și un autoturism au intrat în coliziune. UPDATE

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

În momentul accidentului, în autoturism erau cinci persoane, iar în troleibuz se aflau 16 călători. În urma impactului,cinci persoane, printre care și doi copii, au fost rănite.

„Din păcate, pe durata cercetărilor, am blocat circulația tramvaielor 102. Încercăm să introducem un autobuz, pentru că este și oră de vârf. Troleibuzul este avariat serios”, a declarat, pentru Observatrulph.ro, Alexandri Nicolae, directorul TCE Ploiești.

Citește și: Imagini de la accidentul din Ploiești (zona Balif) dintre un troleibuz și un autoturism

Potrivit IPJ Prahova, traficul auto în zonă este dirijat

Un cititor al Observatorulph.ro ne-a trimis mai multe fotografii la redacție de la locul accidentului.

Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.
redactor șef
Mai multe despre autor și articolele sale
Roxana Tănase este jurnalistă din 1999. Face parte din ”garda veche” de ziariști ai Prahovei și, din 2012, este în echipa Observatorulph.ro.
De același autor
banner_sos_deces_300.jpg

harold_20939_451a4.jpg