ambulanta_f2d12.jpgAccident sâmbătă, în jurul prânzului, în comuna Șoimari. O bătrână a ajuns la spital, după ce a fost lovită de un autoturism.

Din primele verificări ale polițiștilor, se pare că un autoturism care circula pe DJ108M, ar fi acroșat o femeie 79 ani care s-a angajat în traversare neregulamentară.

Femeia a fost transportată la spital. La primele investigații, rănile par a fi ușoare.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Poliția face cercetări pentru a elucida modul producerii evenimentului rutier.

Foto cu caracter ilustrativ

Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.
redactor
Mai multe despre autor și articolele sale
Liliana Maxim Minculescu, jurnalist „de modă veche“, și-a început activitatea în 2004, lucrând simultan în presa scrisă și TV.
A lucrat la Telegraful de Prahova și Alpha TV, a făcut parte și din echipa cotidianului Adevărul pentru ca, ulterior, să se axeze pe jurnalismul de televiziune, la Valea Prahovei TV și Ploiești TV. A scris, totodată, și pentru site-ul: promovamprahova.ro.
Pentru activitatea în presa locală și regională a fost nominalizata mai multor concursuri, gale, dar și premiată în anul 2014, în cadrul Galei MediaFEM, iar în 2018 la Gala Comunității Prahovene.
A ales Observatorulph.ro pentru că îi place să țină pasul cu vremurile, iar prezentul și viitorul jurnalistic sunt aici, în presa online.
De același autor
banner_sos_deces_300.jpg

harold_20939_451a4.jpg